Termeni și condiții

Soluționarea problemelor care apar zilnic in magazinul, workshop-ul sau service-ul dumneavoastră, reprezintă prioritatea noastră!

1.ASPECTE GENERALE

Următorii termeni si condiții, se aplică tuturor contractelor, livrărilor sau oricăror altor servicii.

Termenele si condițiile contractuale specifice fiecărui client, nu sunt menționate aici!

Modificările de orice gen cer o confirmare scrisa din partea noastră. Modalitatea de livrare este specificata in aceste condiții. Termenele si condițiile contractuale vor fi aplicate tuturor tranzacțiilor ulterioare fără ca acestea sa fie specificate de fiecare data.

Achiziționarea produselor noastre, duce implicit la acceptarea condițiilor companiei noastre.

Ne cerem scuze pentru o eventuala livrare a unui produs deteriorat, care poate surveni in timpul funcționarii acestui catalog.

Va rugam sa luați in considerare faptul ca unele articole pot avea culori, forme variate si pot avea unele modificări / îmbunătățiri tehnice.

2. OFERIM SERVICII DE CALITATE PENTRU WORKSHOP SI SERVICE

Programul nostru de lucru este:

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00

Sâmbătă - Duminică: închis

3. LIVRAREA:

Serviciile noastre se adreseaza urmatoarelor categorii: depanator autorizat, service sau workshop in domeniul electronică, magazin specializat in domeniul electronic sau electrocasnic, dar si persoanelor fizice .


 

Livrarea mărfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastră livrează marfa implicit cu firma de curierat rapid Nemo Expres  dar la cerere se poate apela si la alți transportatori;

4. TERMEN DE LIVRARE:

Comenzile se onorează in maxim 48 ore, in cazul produselor aflate pe stoc, si in maxim 5 zile lucratoare in cazul produselor ce se aduc la comanda.

5. AMBALAREA

In afara unor înțelegeri prealabile, clientul poate opta pentru împachetare si modalitatea de transport.

6. TARIFE:

Preturile pot fi modificate fără anunț prealabil.

Preturile pe magazinul virtual Megadinamic intra in vigoare in momentul publicării.

In momentul publicării unei liste globale preturi, se anulează toate celelalte liste publicate anterior.

Preturile nu includ  taxa pe valoarea adaugata de 19% si costurile de transport , la acestea din urma cu excepția unor înțelegeri contractuale speciale.

8. MODALITATI DE PLATA:

Modalitățile de plata sunt conform înțelegerilor contractuale sau ramburs in lipsa acestora.

Aici aveți posibilitatea de a alege o modalitate de plata. Puteți achita coletul cu numerar la primire. Puteți plăti cu ordin de plata anticipat pe baza unei proforme emise de noi; după confirmarea plătii vom expedia coletul. Puteți opta pentru plata cu OP sau Bilet la Ordin la termen de 14 -30 zile in urma încheierii unui contract in scris sau a unei înțelegeri cu unul dintre responsabilii departamentului nostru de vânzări.

 

9. APARTENENTA BUNURILOR:

Proprietatea bunurilor se transfera conform termenilor contractuali.

10. GARANTII / RESTITUIRI:

Garanția intra in vigoare începând cu data livrării.

In situația unei reclamații, cumpărătorul trebuie sa înștiințeze furnizorul in termenul si condițiile stabilite de certificatele de garanție sau documentele fiscale care însoțesc produsul.

Retururile si restituirile vor fi operate in condițiile specificate in certificatele de garanție si documentele fiscale care însoțesc produsele.

11.CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR:

Toate informațiile folosite la procesarea comenzilor vor fi ulterior stocate. Toate informațiile personale vor fi tratate cu maxima confidențialitate.

 

Modalitatea de plata

Aici aveți posibilitatea de a alege o modalitate de plata. Puteți achita coletul cu numerar la primire. Puteți plăti cu ordin de plata anticipat pe baza unei proforme emise de noi; după confirmarea plații vom expedia coletul. Puteți opta pentru plata cu OP sau Bilet la Ordin la termen de 14 -30 zile in urma încheierii unui contract in scris sau a unei înțelegeri cu unul dintre responsabilii departamentului nostru de vânzări.

Online: 24