Cum cumpăr

Doriți să deveniți client al magazinului virtual Megadinamic?
Acest site se adresează cu predilecție magazinelor specializate, firme de service sau depanatori ce au ca obiect de activitate unul dintre următoarele domenii: electronică, electrotehnică, comunicații, tehnologia informațiilor, electro-mecanică ,etc.

Pentru a face comenzi pe magazinul virtual Megadinamic, este necesar să ne furnizați câteva date pentru identificarea Dvs. ca și client.
Datele obținute in urma completării formularelor de înregistrare au caracter strict confidențial si nu vor fi înstrăinate unui terț.
Megadinamic poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing.
Înainte de prima comanda, veți fi rugați sa ne furnizați o copie după CUI-ul societății.
      

 
   

   Ne cerem scuze, deocamdata nu va puteti inregistra.Comanda se poate face.Dupa ce asezati produsele in cos, dati click pe el si mergeti la finalizarea comenzii.

                  Pentru detalii consultati sectiunea Navigare !!


Reguli de vânzare:
Pentru realizarea primei comenzi ,daca doriti sa faceti plata prin instrumente bancare, adresați-vă departamentului vânzări pentru a se stabili modalitatea de plata;
Valoarea comenzii minime este 50 RON net

 

Comenzile se onorează in maxim 48 ore, in cazul produselor aflate pe stoc, si in maxim 5 zile lucratoare in cazul produselor ce se aduc la comanda;


Livrarea mărfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastră livrează marfa implicit cu firma de curierat rapid Nemo Expres, Prioripost,  sau Posta Română

.
Preturile de pe pagina de internet nu includ TVA 19% si cheltuieli de transport;

Preturile sunt valabile numai pentru vanzarile facute de pe site, in magazinul nostru str Maica Domnului 54 pot fi diferite!


Articolele care pot constitui eventuale reclamații trebuie sa fie împachetate in ambalajul original si trimise pe adresa firmei noastre, fara ramburs.

              Inainte de a trimite marfa rugam trimiteti un mesaj la      

                            sales@megadinamic.ro si va vom contacta

 

 

Alte modalități de comanda sunt: telefonice, prin fax, prin e-mail.

 

                   Nu acordăm garanție la microprocesoare si tranzistori decât dacă cumpărătorul prezintă dovada ca piesa a fost instalata de către o persoana sau firma autorizata.

Departament Vânzări:
Romtelecom: 021-223.67.70
Vodafone: 0721.248.715
Orange: 0740.073.074
     


E-mail: sales@megadinamic.ro

*Clientii din Bucuresti care sunt interesati de produsele oferite de magazinul virtual Megadinamic sunt rugati sa ne contacteze telefonic sau in scris folosind datele de contact de mai sus sau adresându-se magazinului Megadinamic situat pe strada Maica Domnului, Nr. 54, Sector 2, București,telefon 021 2114195.

     In cazul in care doresc pot face comenzi pe site, alegand  la modalitatea de

transport_ livrare la magazin Maica Domnului_, caz in care nu se percep costuri

de transport .

 

Online: 20